Casus met behulp van blanco

Voor het maken van de casus – die u binnenkort ontvangt – kunt u gebruik maken van Blanco. Deze kunt u vinden op de site: www.opleiding-ola.belastingdienst.nl óf onder google: OLA Simulatie – Belastingdienst

Update Kennisnetwerk

Ter voorbereiding op de aangifte inkomstenbelasting 2018 kunt u gebruik maken van het Kennisnetwerk. Dit is het online kennis- en informatieplatform van de Belastingdienst, bedoeld ter ondersteuning bij de aangifte. Het Kennisnetwerk is voorzien van alle relevante informatie en casussen over de inkomstenbelasting van 2018.

Op het Kennisnetwerk staat de cursus “online belastingaangifte doen”. In deze cursusomgeving zijn ook eindcasussen opgenomen bij het onderdeel “eindcasus”.

Wegens een technische storing is het niet mogelijk de eindcasus op reguliere wijze op te slaan of af te drukken. U ontvangt een foutmelding, zodra u op de knop “afdrukken” klikt.

Om de eindcasus toch te kunnen opslaan en printen, vindt u hier een instructie hoe dit alsnog te doen.

Mocht deze oplossing niet lukken, of heeft u aanvullende vragen, stuur dan een mail naar de postbus maatschappelijk dienstverleners van de Belastingdienst.

Wij wensen u veel succes met de casussen en het invullen van de aangifte.

Het team Relatiebeheer particulieren
Update

 

Uitprinten aangifte vanuit blanco Klik hier